≡ Menu

Майсторски курс по магия (Bulgarian Translation of Mastering Magick)

Повишете психичните си възможности и внесете мистерията на Висшата магическа работа във вашата работа.

Тази книга се фокусира върху майсторското овладяване на заклинанията за създаване на мост между видимия и невидимия свят, между физическото и Божественото. В първата си книга Психични сили за магьосници, Мат Орин дава подробни насоки на практикуващия магьосник за развиване на свръхсетивните му способности. В тази книга той представя едно систематично обучение, което ще ви покаже как да използвате тези сили в заклинанията и ритуалите. Мат споделя своите разбирания, познание, опит, прозрения, практики, медитации и заклинания.

От книгата ще научите как да омагьосвате себе си за генериране на повече психична сила, да създавате лична връзка с с магьосническите си инструменти, да прилагате Херметичните принципи в практиката си, да внесете енергиите на елементите, Слънцето, Луната, сезоните и планетите в магията си. Ще разберете как да създавате работещи заклинания и да направите своята магическа работа възможно най-ефективна за постигане на бързи и добри проявления, без вреда за никого.

“Надявам се да ви предоставя солидна основа, с която да изтъчете собствената си практика от заклинания и ритуали и да започнете процеса на лична трансформация и майсторство в магията.”
Мат Орин

Мат Орин е вещер, окултен учител, изключително търсен лектор и професионален гадател и ясновидец. От най-ранна възраст е привлечен от окултното и метафизичното и още на осем години започва да чете книги за магия. Посветен е в Уичкрафт на Черната роза, в Традицията Кабът и в Храма на Уичкрафт, както и в няколко други езотерични ордена. Мар е имал честа и привилегията да се учи под ръководството на редица видни преподаватели и старейшини в сферата на магията. Той е инструктор в Университета за съвременни магьосници и участва в различни радиопрограми, списания, подкасти, книги, антологии и други периодични издания. Мат Орин преподава различни метафизични и духовни теми, като духовно развитие, овладяване на магическата сила, работа с духове, гадаене, енергийно лечение, осъзнато сънуване и астрални проекции.

Shares